Sezonul nuntilor la rromi

Toader Paun

Deci care este nu am nicio problema cu rromii dar am o problema cu traditia lor atunci cand din 7 zile 6 aud manele sub geam si vad mese intinse in strada. Este sezonul nuntilor. (Cred) E chiar aiurea ca traditiile unora sa strice viata altora. Sincer, si imi cer scuze fata de ei, dar nu inteleg aceasta placere de a intinde masa la sosea si de a da manele ca pentru un concert pe stadion.

Nu sunt chiar sub geamul meu dar ii aud de parca ar fi in sufragerie. Acum e liniste. Wow. Profit de cele 5 minute linistite sa dechid larg geamul si sa ma bucur de aerul cald si poluat de Bucuresti.

Saptamana trecuta am auzit pe drum, cum isi faceau doi pusti (non-rromanes) planuri sa ajunga la o nunta unde va canta Sorinel. Cine-i frate Sorinel asta ???!!?? ca Sorin Niculescu al nostru nu canta! Si cu atat mai putin manele !

Poate sunt eu rupt de lume….

6 thoughts on “Sezonul nuntilor la rromi

 1. Cred ca esti norocos!La mine in bloc toata vara,in fiecare vara se darama pereti,se rascheteaza,se da jos faianta etc.Nu mai spun de blocurile din jurul meu care se mansardeaza.Toata zona e un santier in fiecare vara.Cum crezi ca e, cand cel de deasupra ta rascheteaza pereti la 2 noaptea pentru ca trebuie sa termine, sa plece la munca iar in Italia sa mai aduca niste bani?

 2. Ce nenoroc aveti voi acolo la Bucuresti, imi e mila de voi pe bune.
  Din fericire aici in zona asta de tara nu se face asa ceva si cu zambetul pe buze va spun ca parca incepe sa se piarda apetitul pentru manele si revine apetitul care este si asa destul de mare pentru rock, soft rock si alte genuri.
  Faptul asta nu ma face decat sa imi arat dintii de bucurie la toti. 😀

 3. Buna, cred ca este nasol sa auzi manele mai ales ca nu este genul tau, nici al meu , cand aud la vacini manele , simt ca mor, dar reusesc sa supravietuiesc:) totusi, nici eu nu stiu cine este acel Sorinel de care ai amintit:)

 4. imi pare rau pentru voi,napastuitii de soarta….:(
  la mine in bloc daca vorbeste cineva mai tare,tantele iesite de ani buni la pensie,cheama imediat politia….:))))
  asa ca….no noise,no maneleeee…:D 😀

 5. te inteleg perfect…acelasi lucru si la mine in zona militari… deci „boala” e raspandita…si nu sunt neaparat rromi…si co-nationalii nostri le asculta la greu…si mai am o problema…a aparut un nou gen de manele… un nou sound as putea spune, sunt miorlaite… parca jelesc… asa se distreaza ei sau cum?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *