Cand nu avem cu ce sa ne laudam…

Toader Paun

De cateva zile cei de la radiourile PRO au parte de o promovare ceva mai puternica. Stiri care de care mai interesante. De exemplu asta m-a dat gata „Oana Tache de la ProFM DANCE isi sarbatoreste ziua de nastere la munca!”

Cate sarbatori legale, zile de nastere si cate alte evenimente de acest gen din viata mi-am trait eu sau colegii mei prin radio si nimeni nu a dat o stire de noi :)) Nu avea nici de ce sa dea, pentru ca nu prea este o stire. Dar magia PRO sta in a face din tantar armasar si in a scoate stire din nimic.

For fun, comunicatul integral mai jos:

De ziua ei, Oana Tache, DJ-ita ProFM DANCE si gazda emisiunii „Dance Floor Chart” de la MTV, face party on air. Duminica, 3 august, ea isi va aniversa ziua de nastere impreuna cu ascultatorii ProFM DANCE, in Bucuresti, pe 89.5 FM. Oana a hotarat sa sarbatoreasca implinirea celor 21 de ani… la locul de munca, adica la radio, pentru ca acesta este mediul in care se simte ca acasa.

„Unde iti poti petrece mai bine ziua de nastere daca nu in mijlocul oamenilor care iti sunt prieteni, care sunt aproape, cu care impartasesti din experientele tale, care te fac sa te simti ca acasa si la munca. Asta simt eu de fiecare data cand intru in studioul ProFM DANCE – ca am ajuns in sfarsit acasa! Sunt eu cu muzica, microfonul, colegii care mi-au devenit cei mai buni prieteni, marea de ascultatori si libertatea de exprimare pe care mi-o ofera programul meu, „Party Guide”. Sunt o party maniaca si workaholica, asa ca asta e mediul perfect de petrecere a zilei de nastere!”, spune ea..

3 thoughts on “Cand nu avem cu ce sa ne laudam…

  1. Aşa cap,aşa căciulă.e o sintagmă veche ce le vine mănuşă lor.au fost ei încă de la început super vedete.noţiune denaturată în pro,concepţie cretinică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *