Cocor Channel da de azi reclame pe cea mai mare fatada media din Romania

Toader Paun

‘Dezveliti Bucurestiul si Descoperiti Cocor Channel!’ este sloganul noului concept de mediatectura abordat de Cocor Luxury Store prin montarea pe fatada cladirii a ecranelor uriase tip LED HD (High Definition).


Sistemul administrat de Cocor Channel in valoare de 4 milioane de euro este format din 13 ecrane LED High Definition. Pe o singura cladire va fi cea mai mare instalatie de ecrane din Europa continentala si a doua dupa Picadilly Circus din Londra, insumand 565 mp. Suprafata totala a mediafatadei este de 3320mp. Este prevazut ca investitia sa fie amortizata in 4 ani prin vanzarea a 50% din spatiul de difuzare.

Mediafatada este echipata de liderul pietei Daktronics, companie care asigura si mentenanta ecranului NASDAQ din Times Square. Venus 7000 este o soluţie hardware si software produsa de aceeasi companie care include si capabilitatea de a controla simultan transmisiuni video pe multiple ecrane LED.

Peretele cortina de sticla este dotat cu un sistem de iluminare furnizat de Citiled tot pe baza de LED-uri acoperind 2755 mp de fatada. Sistemul permite rularea de campanii promotionale sincronizate pe toate ecranele prin imagini video High Definition si prin luminarea colorata a peretelui cortina de sticla, cordonate de acelasi sistem video.

Cocor Channel va emite zilnic 12 ore. Jumatate din spatiul de difuzare este alocat, promovarii brandurilor care au incheiat contracte de inchiriere pentru Cocor Luxury Store, stirilor cu caracter local, de trafic, piata financiara, evenimente culturale, campanii sociale, informatii turistice, ‘amber alerts’ (copii pierduti), transmisiuni TV in direct, dar si campaniilor interactive utilizand accesul de pe telefonul mobil sau internet prin wifi, bluetooth, sms.

O parte din aceste informatii de interes general sunt furnizate de catre partenerii Cocor Channel precum Primaria Municipiului Bucuresti, Brigada Politiei Rutiere Bucuresti, Artmix, Artexim, Agentia Nationala Antidrog sau National Geographic..

One thought on “Cocor Channel da de azi reclame pe cea mai mare fatada media din Romania

  1. Romania National Day celebrates the 90 years since the Great Unification on 1st of December 1918, Cocor celebrates 35 years since its first oppening, Daktronics has 40 years since the incorporation, and Longchamp celebrates its 60th aniversary.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *