Noutati din TV

Toader Paun

– am fost la un pas sa ma apuc de televiziune, dar m-am abtinut pentru moment. Are grija oricum sa ma faca celebru  un blogger care nu inteleg ce are cu mine si cum ma poate judeca fara sa ma cunoasca. Legat de speculatiile facute pe unele bloguri despre  pornirea MediaPro impotriva Europa FM cu mine la mijloc, nu au nicio legatura cu realitatea. Sunt sigur ca e vorba doar de un om cu ambitia „nevinovata” de a-mi terfeli putin imaginea.

– am trecut azi pe la FJSC (fac de Jurnalism) pentru a termina definitiv cu niste restante amanate vreo doi ani, dar poveste complicata acolo si de toata jena. Din respect pentru unii profesori  la care tin foarte mult nu o sa povestesc impresiile mele (negative) despre aceasta facultate. In schimb va spun peste cine am dat la restante… o mai stiti pe reporterita care se batea cu Magda Ciumac la OTV? Ei…isi dadea o restanta si am avut ocazia sa realizez ca facultatea asta a inceput sa formeze asemeneea specimene. Nasol!

 – Realitatea TV il are de la inceputul lunii pe Cristian Coman pe post de redactor sef, inlocuind-o pe Anamaria Lembrau. Coman plecase la inceputul anului de la RTV la Prima pentru a face ordine in stirile de acolo si acum a revenit „acasa”.

Vlad Petreanu va conduce sectia de investigatii a Antenei 3. Vlad  a ocupat, pana la 1 decembrie 2007, functia de director editorial al Departamentului Stiri Antena 3, si a realizat emisiunea „Blog FM”, la News FM.

– TVR a inceput sa pregateasca terenul pentru lansarea a doua noi posturi. Ruleaza deja promo pe post pentru TVR Info si TVR 3.  TVR INFO este conceput ca un canal cu acoperire nationala care va transmite informatii utilitare din domenii precum meteo, trafic auto, feroviar si aerian, mediu, sanatate si informatii bancare de interes national.

TVR 3 ar urma sa fie primul canal cu acoperire nationala care va fi dedicat problemelor comunitatilor, respectiv evenimentelor de interes regional..

One thought on “Noutati din TV

  1. Acu’ ti-am citit postu’si nu ma mir deloc!
    La anu’o s-o vezi si pe magda ciumac studenta.O sa vezi..
    Lore 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *