Eu am donat 2 euro la 877. Tu?

Toader Paun

Eu am avut şansa să am doi părinţi minunaţi. Ca ei să se dea peste cap ca să-mi facă multe plăceri şi să caute de fiecare dată să mă facă fericit. Din păcate sunt din ce în ce mai mulţi copii care nu mai au şansa mea. Ei nu apucă să mai distingă între bine şi rău, să facă boacăne, să se bucure de copilărie. Ei apucă doar să fie trişti, să se întrebe „de ce eu” şi să caute zi de zi mila celor din jur pentru a supravieţui. Viaţa lor poate fi şi altfel. Mai ales că ne este foarte uşor să-i ajutăm, cel puţin azi.

M-am implicat în campania „SOS!Copilăria” pentru că se strâng bani într-un mod transparent pentru copiii cu probleme. Pentru că modul în care sunt folosiţi banii este palpabil. Pentru că nu sunt intermediari care să oprească un comision. Pentru că un SMS la 877, dat până pe 30 aprilie 2010, înseamnă o masă caldă pentru un copil, un spectacol care să-i readucă zâmbetul o hăinuţă sau o carte bună. Pentru că este foarte simplu să ajuţi.

Săptămâna aceasta am dormit foarte puţin, am muncit până în punctul în care aseară era să chem salvarea. Am vrut să conving cât mai multă lume că împreună putem să le readucem zâmbetul unor copii la primul maraton radio umanitar pe care îl facem pe 2 aprilie la Europa FM.

Am avut surpriza ca unor oameni să nu dau multe explicaţii. Să zică da, simplu, direct, fără să ne ceară nimic în schimb.

Am ajuns în jur de ora 1 acasă, m-am trezit la 5, deşi ceasul urma să sune abia peste o oră. Sunt nerăbdător să ajung în satul SOS, să stau cu cei mici şi să mă bucur de bunăvoinţa ascultătorilor de Europa FM şi a românilor în general. Personal, îmi doresc ca azi să trecem de 25.000 de SMS. Optimist, cred că se poate!

Mulţumim COCOR MediaChannel care îi ajută vineri pe bucureşteni să afle de iniţiativă şi afişează informaţii reactualizate despre campanie pe cea mai mare faţadă media din Europa continentală instalată pe o singură clădire.

Mulţumim pentru susţinerea oferită vineri de site-urile www.romanialibera.ro, www.evz.ro, www.capital.ro, www.casamea.ro, www.chip.ro, www.level.ro, www.timpultau.ro, www.avocatnet.ro, www.stiumuzica.ro

Puteţi susţine campania adăugând informaţii despre ea pe blogul personal, Facebook sau Twitter, sau folosind unul din bannerele disponibile pentru dowload într-o singură arhivă zip. Link-ul pentru aceste bannere trebuie să fie www.europafm.ro/SOS

Eu am donat 2 euro la 877. Tu?.

2 thoughts on “Eu am donat 2 euro la 877. Tu?

 1. SMS am dai si eu dimineata. Acum pun si pe blog informatii despre campanie;)
  Felicitari pentru initiativa! Sper sa iasa asa cum ti-ai dorit.
  P.S: Cred ca la noua campanie facuta de EFM cu statuia, ar trebui sa „candidezi” si tu 😉

 2. Mai conteaza Sacrificiile?Tu stii Cata energie ,zambete si optimism am primit si eu,ascultandu-ti interventiile la radio, din satul SOS?Lacrimi de fericire am avut gandindu-ma la micutele suflete cu care ti-ai petrecut atat de frumos clipele,la bucuria si speranta din inima lor ca un mic gest facut de cativa oameni Mari,cu Suflet MARE le- ar putea schimba viata!!
  Teddy si EFM,sincere felicitari pt.acest Maraton impresionant,si noi va sustinem cu drag!
  Eu am avut o copilarie de vis,langa cei 3 frati ai mei ,fiind o rasfatata de ei si parinti ,acum sunt eu mamica a 4 copilasi rasfatati si incerc ,si chiar reusesc cu ajutorul sotului meu si bunului Dumnezeu sa fac asa incat copilaria micutilor mei sa fie o copilarie de Vis !
  Am facut si noi un mic pas pt.aceste suflete nevinovate ,trebuie sa-I ajutam sa zambeasca!!

  Este timpul ca SPERANTA,CREDINTA SI IUBIREA sa reinvie in sufletele noastre,aduse de cel care este ADEVARUL, LUMINA SI VIATA!

  PASTE FERICIT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *