Cea mai frumoasa vacanta activa

Toader Paun

Toader Paun zambeste pe Plaja Europa FM din Jupiter
După o săptămână petrecută pe Plaja Europa FM din Jupiter, din fața hotelului California, încheiată cu Live Pe Plajă, am ajuns acasă atât de obosit încât cum am simțit patul am și adormit. Dar m-am încărcat de atât de multă energie încât abia aștept să revin pe Plaja Europa FM și să o iau de la căpăt cu toate nebuniile pe care le-am făcut acolo alături de familia mea extinsă.

Sentimentul pe care îl ai atunci când pășești dimineața pe nisip printre necunoscuți și pleci seara dintre prieteni este de nedescris. Am ținut mai mulți copii în brațe decât o soră medicală într-o viață de lucrat la maternitate. Am zâmbit și alergat cât în 29 de ani adunați. Am dormit mai puțin decât în mijlocul sesiunilor. Dar am simțit că asta înseamnă până la urmă radio. Am trăit muzica și am înteles ce înseamnă acest lucru. Pentru că am spus că săptămâna activă a fost atât de frumoasă, la finalul lunii, dacă nu reușesc mai devreme, revin pe Plaja Europa FM.

Înlocuiesc concediul meu cu încă o săptămână de ”Ore de Vacanță” și de distrat la malul Mării Negre alături de familia mea extinsă.

Mi-ar plăcea să ne întânim acolo! Mulțumesc!

One thought on “Cea mai frumoasa vacanta activa

  1. Minunat ! 🙂 Si eu m-am distrat ascultandu-te zi de zi, eu acasa si tu pe plaja !
    Iar petrecerea de sambata seara a fost cireasa de pe tort ! 🙂
    Abia astept sa te reascult in emisiunea „Ore de vacanta” :))
    Sa ai parte de refacere placuta, somn de voie si concediu placut ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *