Cum l-am cunoscut pe Jackie Chan

Toader Paun

Toader Paun de vorba cu Jackie Chan

Am stat lângă Jackie Chan. Am dat noroc cu Jackie Chan. Cred că de vreo trei ori. Dacă mai insistam, îi luam mâna cu totul acasă. I-am luat și două autografe. Unul pentru mine, altul pentru un coleg, fan devotat. În realitate este doar greu de ajuns la Jackie Chan. Doar de ajuns! Atunci când este în compania oamenilor, impresionează cu atitudinea lui. Este de o modestie copleșitoare. Cel puțin față de presă.

La conferința de presă, după ce s-a ridicat, și-a așezat scaunul și a avut grijă să facă același lucru și cu cel al unui reprezentant al Ministerului Culturii din România. Un detaliu. Fără alte comentarii!

Mi-a spus că este milionar de zeci de ani, așa că banii nu-l mai atrag. Face totul cu pasiune. Doarme și 3 ore pe zi și nu refuză invitațiile, mai ales atunci când implică susținerea unor cauze umanitare. Chiar dacă ajunge doar pentru ”o oră”, este conștient că numele și prezența lui se transformă în bani și expunere, așa că încearcă să răspundă mereu chemărilor. Pentru a veni în România, a condus 7 ore până în Beijing din localitatea unde filma, a dormit 3 ore, s-a urcat în avion pentru 16 ore, apoi 6 ore a stat în reflectoare în România, înapoi în avion 16 ore și, a doua zi, înapoi pe platourile de filmare, chiar de la prânz. Detalii pe care le consider ușor inumane, dar care subliniază efortul cuiva cu adevărat pasionat. (declarațiile în exclusivitate aici).

A fost cel mai natural interviu pe care l-am realizat de când sunt jurnalist.Mulțumesc, Jackie Chan!

Recunosc că mi-am găsit greu cuvintele și aveam senzația că îmi fuge pământul de sub picioare când am fost ”alergat” să încep interviul. Nu mă pierd ușor în fața oamenilor importanți. Dar parca strălucirea unui actor de Hollywood schimbă cumva datele problemei. Ar putea fi de vină securitatea excesivă, presiunea la secundă, fanii care căutau tot felul de căi măcar să-l vadă sau doar presiunea colegilor mei din presă care căutau și ei să-l prindă. Am avut onoarea ca Europa FM să obțină singurul interviu acordat unui post de radio din România. Și mulțumesc mult celor care au făcut posibil acest lucru. Nu a fost ceva spontan, ci am pregătit momentul mai bine de două săptămâni.

Abia aștept să vă arăt interviul video cu Jackie Chan. Exclusiv pe europafm.ro! Miercuri!

Până atunci, Jackie Chan a acceptat să cânte. Spre surprinderea echipei lui

2 thoughts on “Cum l-am cunoscut pe Jackie Chan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *