Doua intrebari pentru Zoli Toth, organizatorul On Air Music Awards 2014

Toader Paun

blogger oficial On Air Music Awards 2014

Gala Elitei Industriei Muzicale din Romania, asa cum se doreste On Air Music Awards, va avea loc in 29 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta.

Fara alte comentarii, raspunsurile lui Zoli, Managing Partner Star Management, organizatorii On Air Music Awards 2014.

Cine a fost reticent la prima editie, in 2013, cred ca anul acesta a trecut peste aceste sentiment si fie s-a inscris in competitie, fie urca pe scena pentru a sustine un moment artistic.


1. Cum comentezi ca unele trupe importante nu vad cu ochi buni On Air Music Awards?

Eu nu stiu nimic pe acest subiect. Insa este normal sa existe reticenta, mai ales cand esti la inceput, cand ramane sa demonstrezi ceea ce promiti, iar gala organizata de tine este una din multe altele aproape trase la indigo. Cine a fost reticent la prima editie, in 2013, cred ca anul acesta a trecut peste aceste sentiment si fie s-a inscris in competitie, fie urca pe scena pentru a sustine un moment artistic. Daca cineva are, totusi, niste argumente clare impotriva ON AIR MUSIC AWARDS, sunt de acord sa-l ascult sau sa o ascult, insa daca doar are ceva de comentat, fara o baza, iti spun sincer ca nu ma intereseaza.

Cei care lipsesc, nume mari sau nume mici, fie nu au avut activitate in perioada ceruta, fie nu s-au inscris

2. Din listele cu nominalizati lipsesc unele nume mari. Mai exact cum au fost alesi artistii nominalizati?

Pentru a fi nominalizat la ON AIR MUSIC AWARDS trebuie sa ai activitate in perioada anuntata in regulament (1 februarie 2013 – 31 ianuarie 2014) si tu, ca artist sau casa de discuri, sa inscrii piesa, clipul, proiectul muzical etc. Anul acesta sunt peste 200 de Inscrieri la cele 21 de categorii, dintre cele mai diverse, de la folk la electro, rock alternativ si jazz, proiecte de muzica clasica si proiecte muzicale pentru copii. Cele peste 200 de Inscrieri sunt mai multe decat a avut Eurovision-ul vreodata in istoria lui. Avand In vedere ca artistul se Inscria sau casa de discuri il Inscria pe artist, cei care lipsesc, nume mari sau nume mici, fie nu au avut activitate in perioada ceruta, fie nu s-au inscris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *