Gala On Air Music Awards, pe pauza in 2014

Toader Paun

De doua zile a fost luata decizia anularii acestei editii a On Air Music Awards, pentru ca miercuri organizatorii sa ofere intr-un comunicat si motivele care au condus la aceasta decizie.
au mai ramas oama

Comunicatul Star Management:

Proiectul ON AIR MUSIC AWARDS a luat naștere în incubatorul de idei al Star Managment ca urmare a unei experiențe acumulate în peste 15 ani de activitate în muzică și showbiz de către Zoli Toth și Anca Lupeș.

“Am considerat în 2013 că piața românească a industriei muzicale și a spectacolelor, din 1990 pâna în prezent, a atins un nivel de maturitate în care era necesar să apară o manifestare specializată, asemenea premiilor Grammy.” (Anca Lupeș, Managing Partner, Star Management)

Muzica nu înseamnă exclusiv ce se aude sau se vede pe posturile de radio și televiziune dedicate ori exclusiv ce se aude în cluburi. Alexandru Tomescu, unul dintre nominalizații de anul acesta a dus muzica clasică la metrou, ceea ce nu a făcut ca ea să devină mai puțin clasică sau să-i dispară prestigiul, ci dimpotrivă, a apropiat-o de cei care aveau sufletele și mințile deschise, dar care, cuprinși de vâltoarea vieții au uitat că se poate trăi și frumos.

“Ne pare deosebit de rău să vă anunțăm că, deși mai erau aproape 3 săptămâni până la Gala decernării premiilor ON AIR MUSIC AWARDS 2014, suntem nevoiți să anulăm ediția din acest an. Costurile unui astfel de proiect sunt uriașe și, din păcate, nu reușim să le acoperim doar din forțe proprii.

Cu toate că am fost primiți cu entuziasm de artiști, presă și public, ON AIR MUSIC AWARDS fiind primul și singurul proiect specializat dedicat industriei muzicale și industriilor conexe, iată că ne lovim de lipsa finanțărilor care ar fi putut să contribuie la acțiunea noastră.

Am afirmat în nenumărate rânduri că anual, mai multe milioane de Eur, pleacă în afara țării pentru plata artiștilor străini care vin în România și că un semnal important ar fi să promovăm mult mai mult muzica românească, fie că vorbim de pop, dance, rock sau muzica clasică. Sperăm ca pe viitor lucrurile să intre pe un făgaș normal și să avem parte atât de concerte cu nume mari din muzica internațională, dar și de o creștere a numărului de concerte cu artiști români.

Anularea ediției de anul acesta nu înseamnă anularea proiectului, pentru că ne dorim să îl reluăm atunci când condițiile economice ne vor permite.” (Zoli Toth, Managing Partner, Star Management)

ON AIR MUSIC AWARDS a premiat la prima sa ediție, în 2013, peste 20 de artiști, promotori de evenimente, compozitori și textieri, iar pentru ediția din acest an au fost înscrise în concurs, la cele 21 de categorii, peste 200 de piese, videoclipuri, spectacole și proiecte muzicale, în ediția din acest an fiind implicați 50 de specialiști în procesul de jurizare.

“Le mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru efortul depus până acum și ținem să îi asigurăm, pe fiecare în parte, de profunda noastră recunoștință. Ne bazăm pe sprijinul și deschiderea dumneavoastră în continuare.” (Anca Lupes, Managing Partner, Star Management)

Cei care şi-au achiziționat deja bilete pentru gala ON AIR MUSIC AWARDS își vor primi banii înapoi. Vă rugăm să contactați Myticket și Eventim . Vă mulțumim pentru înțelegere.

One thought on “Gala On Air Music Awards, pe pauza in 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *