#TeamMiracle Trebuie sa crezi!

Toader Paun

Întrebam pe Facebook, un pic mai devreme, dacă tu crezi în miracole. Mulţi s-au dus cu gândul la piesa României la Eurovision, Miracle.  E bine şi aşa. Să fie bine pentru Paula Seling şi Ovi la Eurovision! Să fie bine pentru noi!

Am făcut parte doi ani la rând din echipa României la Eurovision. În 2012 am fost responsabil de comunicarea României la Eurovision, iar în 2013 am prezentat din Camera Verde, alături de Oana, Selecţia Naţională. Experienţe pe care şi astăzi le consider miracole trăite. Dar tot la Eurovision am ajuns şi spuneam că nu este despre asta articolul.

În scurt timp voi porni într-o aventură la care am început să visez intens de anul trecut. Costurile ei, descurajante. Şi totuşi săptămâna asta aplic pentru viză. Când o văd în paşaport, vă spun  despre ce este vorba. Până atunci, o concluzie validată în primii mei 29 de ani: ca să trăieşti miracole, mai întâi trebuie să crezi în ele!

Da, eu cred în miracole! Dacă vrei să-ţi trăieşti visurile, ar trebui să începi să crezi şi tu!

Pentru că am început cu Eurovision, să terminăm tot cu el… Hai România! Pe 8 şi 10 suntem alături de Paula Seling şi Ovi!

Totul va fi bine!

One thought on “#TeamMiracle Trebuie sa crezi!

  1. Le doresc mult succes ,supeb cantec si mesaj !!:) DA,si eu Cred!!!”Cel care crede sincer ca face ceea ce e drept poate sa ne fie dusman, dar are respectul nostru.”
    ~Jules Verne~

    Si chiar cred ca sufletul meu nu ar sti ce este curcubeul, daca ochii mei nu ar sti ce sunt lacrimile.

    În viata, uneori încurajarile si aprecierile nu vin de la cei la care te astepti. Uneori ei sunt cei care îti puneau piedica din umbra. Important este pâna la urma ca orice hop sa fie privit ca o lectie, sa te întareasca, sa mergi mai departe si uneori sa lupti si cu morile de vânt pentru ca s-ar putea sa fie masca unor mine de aur.

    Multumesc pentru toate suturile primite! Multumesc celor care îmi multumesc si celor care ma încurajeaza! Sa ai mult succes Teddy ,in tot ce doresti sa faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *