Turist in Indonezia: #VIS

Toader Paun

 Toader Paun alaturi de Ambasadorul Indoneziei la BucurestiAcum puțin timp am terminat întâlnirea cu Ambasadorul Indoneziei la București, Excelența Sa Domnul Diar Nurbintoro (FOTO). Așa că în mod oficial vă pot anunța că PLEC ÎN INDONEZIA.

Cum a început visul

Pasiunea pentru acest loc mi-a fost aprinsă de Andreea Rusu undeva prin 2012. Am ajuns să ne cunoaștem virtual grație unei colaborări inedite dintre trupa Voltaj și Tongam Sirait. Tare entuziasmată de tot ce înseamnă Indonezia, a reușit ca  până în vara anului trecut să mă facă să-mi doresc să explorez Indonezia, cea de care ea pare atât de îndrăgostită. Apoi am avut plăcerea să întâlnesc după un concert Europa FM LIVE ÎN GARAJ o studentă venită din Indonezia. Un om atât de cald și zâmbitor cum rar am văzut. Și asta mi-a aprins și mai mult imaginația în legătură cu cel mai mare arhipelag din lume (17.508 insule!). Plus pasiunea Andreei de fiecare dată când îmi vorbește despre Indonezia. Din poze știu deja că arată ca un colț de Paradis. Dar din vorbele Andreei am înțeles că transmite și starea unui Paradis autentic.

Am început să visez că voi ajunge aici. Mă gândeam și cum aș putea strânge banii necesari deplasării. Iar dorințele  puternice se pare că uneori sunt suficiente. La aproape doi ani de când visul Indonezia a încolțit în mintea mea, iată că îmi fac bagajele. Vineri voi decola către Paradisul Indonezia. Voi face tone de poze și voi experimenta cât de mult pot timp de 7 zile.

Deci, cine mai crede că visele chiar se pot împlini? Totul va fi bine!

4 thoughts on “Turist in Indonezia: #VIS

      1. Pai, eu te astept… cu idei vin eu, „cunostinte”…TU! 😛
        Felicitari! E frumos sa iti citesc insemnarile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *