Ce îţi dă puterea să mergi mai departe?

Read Time:2 Minute, 25 Second

Nu am mai scris de ceva timp pe blog. Am scris mult în ultima vreme, dar nu şi aici. Aproape în fiecare zi m-am gândit să o fac, dar mereu s-a găsit altceva mai important. Pe naiba, important!

Important este ca atunci când începi ceva să duci până la capăt. Toţi pot planta o floare, puţini pot aveam însă răbadare să o îngrijească şi să aştepte să înflorească. Mi-a venit de atâtea ori să renunţ la multe şi nu cred că sunt singurul. M-am dat bătut, m-am şi ţinut cu dinţii. Perseverenţa dă rezultate de fiecare dată. Problema este să nu fi perseverent cu prostiile, iar linia e tare fină între rău şi bine, de multe ori la fel ca frumuseţea…”în ochii privitorului”.

Mereu rezultatele motivează. Cu cât munceşti mai mult pentru ceva, cu atât mai fericit eşti când totul iese bine. Şi nu cred că banii pot motiva mai mult decât o fac rezultatele. Suntem firi lacome, cu cât avem mai mult cu atât suntem în stare să cheltuim mai mult şi să ne plângem că nu ne ajung finanţele. După ce sunt bani pentru întreţinere, nişte rate şi mâncare, restul ţine de arta de a te limita la ceea ce ai. Dacă prima parte din propoziţie nu e acoperită, atunci eşti în România! Glumesc! Atunci apar frustrările şi se creează o uzură care nu foloseşte nimănui.

Prietenii şi oamenii care te înconjoară dau de cele mai multe ori aripi. Nu ştiu cum sunteţi voi, dar pe mine mă motivează zâmbetele celor din jur. Caut să mă înconjor de oameni care lucrează cu plăcere şi pasiune şi atunci găsesc puterea să zâmbească oricât de lungă şi grea ar fi ziua.

Visez cu ochii deschişi şi cred că atunci când îţi doreşti ceva suficient de tare, Universul te ajută să îţi trăieşti visele. Cea mai bună motivaţie este atunci când visăm peste limitele noastre şi ajungem după un timp să ne trăim visul. Dacă ne gândim mereu la lucruri mediocre şi ne fixăm ţinte prea apropiate de ceea ce facem acum, greu putem avansa cât să ne simţim motivaţi.

Mulţumesc! Nu facem lucrurile pentru un „mulţumesc” sau cel puţin nu ar trebui să facem ca să aşteptăm unul şi să fim dezamăgiţi când nu vine. Dar atunci când primeşti un mulţumesc spus din tot sufletul, parcă îţi vine să cauţi încă un munte pe care să îl muţi din loc. Pentru că sunt cuvinte care au puteri magice. Până la urmă, după un „te iubesc” ne-am început toţi viaţa pe acest pământ.

Cu siguranţă ar mai fi lucruri de pus pe listă şi contez pe voi să o completăm!

P.S. Pentru mine a venit un impuls puternic graţie unei surprize făcute de colegi tradusă simplu în imaginea de aici:

Un cadou tare special! Multumesc!

Posted by Toader Paun on Monday, December 21, 2015

 

FOTO: shutterstock.com
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Ce îţi dă puterea să mergi mai departe?

  1. Foarte frumos subscriu!:si te astept cu gandurile tale motivationale si in 2016! alaturi de tine si echipa ta #EuropaFm,’cu drag! Succes,Teddy!sa implinesti Tot ce-ti doresti! Dar mai ales sa ai Oamenii dragi aproape,la bine dar mai ales la greu!:)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *