#EnjoyBucharest – povestea unei echipe care transforma o pasiune intr-un proiect

Read Time:3 Minute, 18 Second

europa-fm-5-slides-300x250Pe Toma Nicolau l-am cunoscut în #‎3NoptiSiCatevaZile‬, o plimbare de 3 zile pe Valea Prahovei  în care aveam să redescopăr una dintre cele mai populare destinații turistice, mai ales în opțiunile sudiștilor. Am stat cu el la povești și m-a cucerit pe loc grație pasiunii cu care îmi vorbea despre planurile lui și ale agenției Eventur Bucharest.

Nu este un secret pentru nimeni care mă cunoaște că sunt alimentat de pasiunea celor care mă înconjoară. Sunt fericit atâta timp când sunt înconjurat de oameni care mă alimentează cu energia și gândurile lor frumoase.

Din primele minute în care Toma a început să îmi vorbească despre #EnjoyBucharest i-am spus că vreau să îl ajut cum pot. Și așa Europa FM a ajuns să se implice într-un proiect ambițios pe care eu îl susțin din toată inima. Pentru că este alimentat de oameni pasionați!

Și pentru că atunci când se întâlnesc oameni pasionați cu multe idei ies scântei, abia aștept să vedeți surpriza pe care o pregătim. În aprilie!

 

Comunicatul de presă #EnjoyBucharest:

#EnjoyBucharest se anunță cel mai amplu eveniment dedicat turismului, în perioada 3 -5 aprilie. Prima zi va fi destinată conferinței Romanian Digital Travel, cel mai important eveniment din România dedicat dezvoltării în mediul online a afacerilor din domeniul turismului, urmând ca evenimentul să fie succedat de Romanian Digital Travel Awards, o gală în cadrul căreia vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc. Ultimele două zile ale evenimentului vor fi destinate unui tur organizat la care vor participa 30 de renumiți bloggeri străini, scopul acestuia fiind promovarea Bucureștiului ca destinație turistică.

Romanian Digital Travel Conference, primul eveniment din cadrul #EnjoyBucharest, este deja la a doua ediție. Conferința va avea loc pe data de 3 aprilie laHotel Intercontinental, Sala Ronda, începând cu ora 9, iar înscrierele se pot face pe site-ul www.digital-travel.ro. Nume importante din industria turismului românesc, dar și internațional, vor vorbi în cadrul conferinței despre importanța promovării unei afaceri turistice în mediul online. Subiectul principal va fi construirea unor strategii eficiente de marketing online pe diferite canale de new media.

Conferința va fi urmată de Romanian Digital Travel Awards, gala în care vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc, unitățile de cazare, companiile aeriene, firmele de rent-a-car sau blogurile de călătorii fiind doar câteva dintre ele. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18, iar publicul este cel care va decide câștigătorii.

Oricine își poate nominaliza și vota favoriții pe site-ul www.digital-travel.ro/awards.

#EnjoyBucharest se va încheia cu un tur dedicat unei delegații formate din 30 de bloggeri străini, obiectivul principal al turului fiind promovarea Bucureștiului la nivel național și internațional ca o destinație ideală de city break și ca un important centru de business. Mai multe detalii despre itinerariul turului, dar și despre bloggerii participanți puteți găsi pe siteul www.enjoybucharest.info/tour.

„Considerăm că industria turistică românească are un potențial mare de dezvoltare, iar prin intermediul #EnjoyBucharest vrem să ajutăm ca acest lucru să se întâmple. Nu întâmplător am ales Bucureștiul: poate fi o destinație ideală de city-break și vrem să ajutăm la conștientizarea acestui lucru pe plan internațional prin intermediul bloggerilor străini care vor face parte din tur.

Alegerea bloggerilor a fost una normală, considerăm că mediul online este o latură esențială în ceea ce privește promovarea turismului, iar prin intermediul conferinței Romanian Digital Travel vrem să venim în ajutorul celor care vor să afle mai multe despre această oportunitate născută din noile tehnologii.” –Alex Filip, Managing Partner Eventur Bucharest.

Eventur Bucharest este o agenție specializată în organizarea de evenimente cu focus pe subiecte din turism și marketing. De asemenea, agenția oferă consultanță companiilor din industria turismului românesc (agenții de turism, hoteluri, pensiuni, companii aeriene) interesate de marketing online și de modul cum și-ar putea promova eficient companiile folosind instrumentele de new media (Google, Social Media, email marketing, marketing afiliat, bloggers projects, etc).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *