Un pic peste 100%

Read Time:1 Minute, 37 Second

Cristina Pătraşcu, o visătoare la fel ca mine, m-a provocat pe blogul ei să scriu. Să scriu despre pasiunea mea pentru călătorii. Pentru turism.

Este o scânteie care a fost aprinsă de o prietenă pe nume Andreea. Mi-a povestit cu atât de multă căldură şi pasiune despre o ţară de care este ea îndrăgostită, încât am ajuns să-mi doresc să ajung şi eu acolo. Dorinţa a fost atât de puternică încât s-a găsit şi contextul pentru a explora Bali, din Indonezia. Apoi am descoperit că îmi place foarte mult să călătoresc, să trăiesc noi experienţe, să observ oamenii din diferite culturi şi mai ales să împărtăşesc celorlalţi experienţele mele. Blogul meu s-a transformat într-unul unde împărtăşesc experienţe, cel mai frecvent din timpul călătoriilor.

International Travel Conference  ROMANIANoua mea pasiune m-a adus în mijlocul unor oameni atât de faini încât nici acum nu-mi vine să cred cum un vis poate schimba cursul vieţii.

Mi s-a întâmplat să mai visez la radio de când eram mic şi am văzut şi atunci că dorinţele care ard puternic în mine prind viaţă.

Cred că aşa poate fi pentru oricine îşi doreşte ceva suficient de mult şi este dispus să şi muncească în direcţia în care şi-ar putea contura visul.

Revenind la provocarea Cristinei „Aș vrea doar cineva să îi explice lui Teddy care e treaba cu turismul. Atât”, s-a găsit şi un răspuns din care sunt onorat să fac şi eu parte.

Am acceptat cu plăcere să prezint alături de Cristina Pătraşcu, pe 13 iunie, la Breaza, International Travel Conference ROMANIA

Cei mai importanţi oameni din turism sunt la un loc şi împărtăşesc o pasiune comună, pentru călătorii frumoase şi turism făcut exemplar. Aşa că pe 13 iunie ne vedem International Travel Conference ROMANIA

Mulţumesc Cristina pentru aprecieri şi abia aştept să facem echipă pe scena celui mai important eveniment al anului dedicat profesioniştilor din turism: International Travel Conference ROMANIA.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *