Foto gratuite

Foto gratuite

Read Time:59 Second

Pentru cei care caută imagini gratuite, Royalty Free Stock Images & Free Photo într-un limbaj ceva mai ”tehnic”, am identificat în ultima perioadă o serie de siteuri generoase ca ofertă, cu fotografii de o foarte bună calitate, la care accesul se face gratuit, fără înregistrare și taxe pentru download.

Chiar dacă licențele de utilizare nu prevăd obligativitatea indicării sursei, din respect pentru munca depusă de autori, dar și dintr-o prudență pentru schimbarea licenței pe viitor, recomand ca la fiecare utilizare să menționați sursa și să păstrați un link către adresa de unde s-a făcut descărcarea.
Dacă alegeți să folosiți menționarea sugerată de siteuri a autorului sau să includeți un embed cu ”credit badge”, nu uitați să specificați ca linkurile să se deschidă în ferestre noi, ca să nu vă părăsească siteul vizitatorii care dau click.

Dacă mai știți alte siteuri pentru imagini royality free sau free stock photo, vă invit să completați lista cu ajutorul comentariilor! Să fie cât mai util și complet articolul!

Cele mai bune siteuri cu fotografii gratuite pentru utilizare pe bloguri și chiar proiecte comerciale

Unsplash

Gratisography

Morguefile

Pixabay

Stockvault

Pexels

Picjumbo

Pikwizard

Rawpixel

Reshot

FOTO: Alex wong / Unsplash

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *